Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Bashkë me vjeshtën vijnë edhe protestat

Bashkë me vjeshtën pritet që të hyjë edhe stina e re e protestave të opozitës. Gjatë muajit gusht, Partia Demokratike ka paralajmëruar se do t’u rikthehet tubimeve para godinës së Kryeministrisë me të nisur sesioni i ri politik. Për organizimin ...

Read More »

Leter e hapur per turizmin

Nga 25 deri me 31 gusht, agjencite turistike ATHS dhe Kalemi u ofruan 60 shqiptareve nje pakete turistike shtateditore me destinacion: dita e pare ne Rijeke, dita e dyte ne Nise ( vizite edhe ne Monte Carlo), dita e trete ...

Read More »

Letër publike kreut të opozitës

I nderuar z, Basha! Po ju drejtohem publikisht, në përpjekje për tërhequr edhe të tjerë në një diskutim, besoj të nevojshëm. Opozita është duke këmbëngulur që të mbahen zgjedhjet vendore në 13 tetor, sipas datës së dekretuar nga Presidenti i ...

Read More »

“Volta vult velt”

Fjala është për atë çështjen e “komisionit ndërkombëtar”, që kryebashkiakja e Shkodrës, zonja Voltana Ademi, e paska shpallur si të vetmin “institucion” legjitim, të cilit ajo mund t’i dorëzojë qeverisjen e qytetit. Deklarata, me ndonjë përjashtim domethënës, duket se ka ...

Read More »