Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 18)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Turqia në prag të krizës

Në Turqi, inflacioni i lartë në rritje dhe rënia e vlerës së monedhës po nxisin frikën se vendi është në prag të një krize financiare dhe ekonomike. Vendosja muajin e kaluar e tarifave tregtare nga Presidenti Donald Trump, pas vazhdimit ...

Read More »