Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 21)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Droga dhe emigracioni, Shqipëria marrëveshje me BE

Shqipëria ka nënshkruar marrëveshje me Bashkimin Europian për forcimin dhe menaxhimin më të mirë të kufirit nga agjencia europiane FRONTEX. Marrëveshja paraprake është nënshkruar nga Komisioneri i BE për Emigracionin, Dimitris Avramopoulos, dhe ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Në një ...

Read More »