Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 270)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Universitetet publike- Nis regjistrimi i fituesve

Me publikimin e listave përfundimtare fituese në universitetet publike, duke nisur nga sot, studentët mund të drejtohen në sekretaritë mësimore të fakulteteve ku janë shpallur fitues dhe të bëjnë regjistrimin përfundimtar. Afati i fundit i studentëve për të bërë regjistrimin ...

Read More »