Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 28)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Zbokthit nuk i bën derman giliotina

Historia nuk bëhet me sikur. Me sikur nuk bëhet as e nesërmja. Por në politikë, fjala “sikur” ka një peshë pothuaj magjike. Një peshë që qorton çfarë ka ndodhur dhe sugjeron se çfarë mund të ndodhë më mirë në të ...

Read More »