Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 280)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Në 60-vjetorin e kancelares Angela Merkel

Angela Merkel nuk është e suksesshme vetëm në shkallë ndërkombëtare. Prej vitesh ajo gëzon reputacion të lartë edhe në Gjermani.Angela Merkel, drejtuesja e Evropës? Disa vjet më parë kjo vështirë se mund të imagjinohej në Gjermani. Përkundrazi në vitet e ...

Read More »

Kuvend, sot seanca plenare

 Seanca e sotme e Kuvendit parashikon një axhendë të ngjeshur pune, ku përfshihet diskutimi i një numër pr/ligjesh ekonomike dhe sociale. Mes tyre jane ndryshimet në ligjin “Për shërbimin publik të varrimit”, ratifikimi i dy marrëveshjeve mes qeverisë shqiptare dhe ...

Read More »

Kosovë: Në Rezallë gjenden kocka njerëzish

Janë gjetur pjesë kockore, me origjinë njerëzore, që i takojnë periudhës së luftës së fundit në Kosovë, në lokacionin e shënjuar në fshatin Rrezallë, të Komunës së Skenderajt, të mërkurën. Kjo ka ndodhur gjatë vazhdimit të gërmimeve të filluara dje ...

Read More »

40 mijë euro pagesë për vrasje në Pejë

Tre shqiptarë nga Shqipëria kishin hyrë në Kosovë për të kryer ”punën”,obligimin që kishin marrë, vrasjen e një kosovari për të cilën një kosovar N.N. kishte paguar 40.000 euro por, si rrallëherë deri tash, Policia u kishte rënë në gjurmë ...

Read More »