Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 290)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Turizëm është ky?!

Nuk ka ditë e nuk ka natë të mos dëgjojmë rrëfim-diskutime- idera-midera të llojllojta nëpër ekrane për turizmin, për zhvillimin dhe dobitë e tij ekonomike. Nëse deri dje turizmi ka shërbyer si një kalë karroce, sot, pavarësisht kush është në ...

Read More »