Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 300)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kryeministri Rama komenton mbi situatën në Maqedoni

Në Shqipëri, kryeministri Edi Rama shprehu mbrëmë shqetësim për situatën e krijuar në Maqedoni, pas protestave të shqiptarëve të atjeshëm të cilat shpërthyen kur një gjykatë dënoi me burgim të përjetshëm 6 shqiptarë për vrasjen e disa qytetarëve maqedonas në ...

Read More »

Kryeministri Rama shtron iftar

Fjala e kryeministrit Rama, në iftarin e shtruar në nderim të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, nga kryeministri Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama: “Unë nuk praktikoj besim tjetër, përveç atij tek vetja dhe tek njerëzit, por nuk besoj ...

Read More »

Protestat në Shkup dhe identitetet fetare

Jordan Jorgji  Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë, IRJM-ja, është vënë në qendër të vëmendjes, ditët e fundit, për shkak të protestave të popullsisë shqiptare në disa zona të Shkupit, të cilat shpërthyen për shkak të pakënaqësisë ndaj dhënies së dënimit me ...

Read More »