Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 301)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Thes me tritol në kufirin Kosovë-Shqipëri

60 kallëpe tritol të futura në një thes janë gjetur dhe sekuestruar gjatë ditës së stome në kufirin Kosovë-Shqipëri, 1 kilometër brenda territorit të vendit tonë nga ekspertët e policisë se kufirit dhe migracionit Burime zyrtare të policisë së Bajram ...

Read More »

40 mijë euro pagesë për vrasje në Pejë

Tre shqiptarë nga Shqipëria kishin hyrë në Kosovë për të kryer ”punën”,obligimin që kishin marrë, vrasjen e një kosovari për të cilën një kosovar N.N. kishte paguar 40.000 euro por, si rrallëherë deri tash, Policia u kishte rënë në gjurmë ...

Read More »

Kosovë: Në Rezallë gjenden kocka njerëzish

Janë gjetur pjesë kockore, me origjinë njerëzore, që i takojnë periudhës së luftës së fundit në Kosovë, në lokacionin e shënjuar në fshatin Rrezallë, të Komunës së Skenderajt, të mërkurën. Kjo ka ndodhur gjatë vazhdimit të gërmimeve të filluara dje ...

Read More »