Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 303)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kuptim-moskuptimi i precedentit “Dajti”

Nga: KIÇO BLUSHI Prej disa ditësh po flitet e po kërkohet me këmbëngulje nga ndërkombëtarët një reformë e thellë dhe qenësore në Drejtësi. E theksoj që në krye të herës këtë: “nga ndërkombëtarët”, jo pse nuk është kërkuar dhe ndjerë ...

Read More »

Sipas të dhënave të një televizioni, Arabia Saudite ka marrë masa mbrojtëse. Vlerësohet se rreth 30.000 ushtarë sauditë janë dislokuar në kufi me Irakun. Këta 30.000 ushtarë sauditë do të duhej të kontrollonin kufirin mes Arabisë Saudite dhe Irakut, në ...

Read More »

Jeta e blertë e Foto Strakoshës

Foto Strakosha, një legjendë e portës kuqezi dhe jo vetëm, është i bindur se të kesh sukses duhet të jesh shumë i përkushtuar e ta duash fort profesionin tënd. Kapiteni i kombëtares shqiptare nuk di të thotë nëse ka pasur ...

Read More »