Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 31)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Drejt kujt po shkon Partia Demokratike?

Në ditët e fundit, por edhe më herët, media të njohura ndërkombëtare, sidomos në fushën e investigimeve, kanë bërë të njohur se mes Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe klaneve të ndryshme ruse ekzistojnë lidhje të ndjeshme, të cilat janë përkthyer ...

Read More »

Arrestohet pronari i universitetit Kristal

Arrestohet pronari i ish-universiteti Kristal, Ahmet Muça. Ai akuzohet për falsifikim diplomash, të cilat i ka dhënë me logon e Kristal. Prokuroria dyshon se Muça shiste diploma, edhe pas mbylljes së Universitetit. Mësohet se Muça hetohej pre dy muajsh nga ...

Read More »

Pikëpyetjet e detit me Greqinë

Diskutimi i këtij precedenti merr një rëndësi të veçantë, në mënyrë që ajo çka ndodhi në vitin 2009 të mos përsëritet më, që integriteti territorial i vendit të mos rrezikohet, që Kushtetuta, akti themeltar i shtetit dhe garanti i rendit ...

Read More »