Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 40)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Eshtë mbyllur   seanca parlamentare e dites se sotme. Seanca eshte shoqeruar me fjalime kunderthenese dhe nderprerje te shkurtera si  dhe batuta te ndryshme. Nje prej tyre ka qene e lidhur me faktin   se kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ...

Read More »

Një shtet i përjetshëm aksionistësh

Zhurma rreth gjyqit të fituar nga vjehrri i Lulzim Bashës (pronari formal) për pallatin e prishur në bregdetin e Vlorës, zbulon dy standarde të ndryshme, me të cilat qeveria trajton një gjyq të shtrenjtë, që është interesi personal i kundërshtarit ...

Read More »

Beteja mes Trump dhe “Trumpistëve”

Libri “Zjarr dhe Furi” ka ngjallur shumë debate dhe është bërë më i shituri brenda ditës falë edhe reagimit rrufe të Shtëpisë Bardhë dhe vetë Presidentit Trump. I nisur për 100 ditët e para të presidencës, por i “vënë” para ...

Read More »