Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 5)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Opozita dhe kultura e improvizimit!

Ka disa arësye që të bëjnë të besosh se opozita shqiptare, e tregoi se do të vazhdojë të mbështetet si deri dje, në kulturën politike të improvizimit edhe gjatë këtij viti elektoral. Sepse që në ditën e parë, të nisjes ...

Read More »

Opozita si gjobëvënëse!

Fillimi i sesionit të ri parlamentar, po thekson një identitet të ri që Lulzim Basha i ka dhënë opozitës së tij, e pangjashme me askënd më parë. Nëse Berisha ka pas bërë një opozitë të egër dhe thuajse revolucionare, Rama ...

Read More »