Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 50)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Përse dështojnë protestat?

Ne Shqipëri shihet me shqetësim të vazhdueshëm dhe të shtuar mos reagimi në nivelet e duhura dhe mungesa e një ndërgjegje qytetare, që të ngrejë zërin për të drejtat që ju takojnë dhe meritojnë. Edhe pse në dy dekadat e ...

Read More »

Të vërtetat e Konferencës së Pezës

Konferenca e Pezës është një ngjarje e madhe, e njohur, e vlerësuar siç e meriton, por  dhe e sulmuar jo pak, siç ndodhë zakonisht me ngjarjet e mëdha. Pjesëmarrësit janë gjithashtu të njohur, patriotë e antifashistë nga të gjitha krahinat, ...

Read More »

38 delegacione të NATO-s në Tiranë

Të gjitha rrugët kryesore të Tiranës kanë qenë sot me prani forcash të shumta policie. Kanë mbërritur në kryeqytet 38 delegacione  në kuadër të Takimit të Shefave të Shtabeve të vendeve anëtare të NATO, i cili do zhvillohet nga data 15-17 ...

Read More »

Sikur Azemi të dëgjonte Bashën?!

Si një gënjeshtar i pandreqshëm, që nuk e ka për gjë ta përdori atë vend e pa vend, edhe kur ajo nuk i vjen në ndihmë për asgjë, “biri i gënjeshtrës”, kryetari i PD-së, nuk të lë asnjë mundësi për ...

Read More »