Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 6)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ne dhe Europa përtej një rezolute

Para disa ditësh, parlamenti holandez votoi në shumicë një rezolutë ku i kërkohet BE të pezullojë regjimin e lëvizjes së lirë në BE të qytetarëve nga Shqipëria. Më shumë se sa një lajm i keq për Shqipërinë, ky është një ...

Read More »