Home / Author Archives: maqo

Author Archives: maqo

Kinema e re 3D në Tiranë

Rrjeti Imperial ka rikstrukturuar tërësisht Kinema Agimin, duke e përshtatur në formatin 3D, për të shijuar në maksimum efekte speciale dhe magjinë e kinematografisë. “Rrjeti Imperial mundësoi ristrukturimin e Kinema Agimi. Do të jetë me teknologjinë 3D”, shprehet Altin Prifti, ...

Read More »

Medvedev distancohet nga Putini

Presidenti rus, Dmitri Medvedev, është distancuar nga pozicioni i kryeministrit Vladimir Putin në rastin Chodorkovski. As presidenti dhe askush tjetër nuk ka të drejtë të shprehë mendimin në këtë apo në ndonjë rast tjetër, para bërjes publike të vendimit të ...

Read More »

Vdesin dy shokë shkaku alkooli

Dy shokë të ngushtë në jetë, por edhe në gotë (pije), pas konsumimit të një sasie alkooli janë grindur me njëri-tjetrin dhe më pas janë qëlluar me gurë. Sherri ka rezultuar fatal, pasi njëri ka gjetur vdekjen, kurse tjetri ka ...

Read More »

Duma: Akuzat e Marty, të pasakta

Eksperti i njohur maqedonas në lëminë e mjekësisë ligjore, Aleksej Duma, ka shprehur dyshime të mëdha për akuzat e raportuesit të Këshillit të Europës, Dick Marty, për nxjerrjen dhe trafikimin e organeve nga ana e UÇK-së gjatë periudhës së vitit ...

Read More »