Home / Author Archives: prec

Author Archives: prec

E verteta eshte mbrojtja jone me e mire

  Zërave nga Tirana, që po dënojnë raportin plot me akuza të deputetit sviceran Dik Marty kundër kryeminstrit të Kosovës Hashim Thaçi dhe disa udhëheqësve të tjerë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, iu bashkua dje në mënyrën e tij ministri ...

Read More »