Home / Author Archives: andrea

Author Archives: andrea

Shqiperia- nga punizmi , tek putinizmi

Refuzimi i ofertës më të fundit të opozitës për hetimin parlamentarisht vetëm të “materialeve zgjedhore”, është prova më e qartë se qeveria i trembet transparencës për shkak se votat në zgjedhjet e kaluara janë vjedhur. Asnjë Kushtetutë, asnjë ligj, asnjë ...

Read More »

Papërgjegjshmëria duhet ndëshkuar

Kryeministri Sali Berisha dhe jo pak mbështetës të tij kanë bërë thirrje këto ditë që opozita të mos bëjë politikë me përmbytjet në Shkodër duke shfrytëzuar si avantazh këtë fatkeqësi. Janë deklarata që duket sikur bëjnë thirrje për më shumë ...

Read More »