Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 12)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

«Lumi që kthen dhe nuk rresht…»

Kur shkruajta librin „Shkëlqimet e meteorëve“ për aktoret më të shquara franceze në kinematografi gjatë gjysmës së dytë të shekullit XX, kapitullin per Jeanne Moreau e kisha titulluar „Lumi që kthen…“ por ja që me vdekjen e heshtur e saj, ...

Read More »