Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 17)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kostiq: Dialog, jo luftë me Kosovën

Udhëheqësi i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, Vladimir Kostiq, ka thënë që dialogu me Kosovën paraqet të ardhmen e popullit serb, andaj të gjithë duhet të paraqesin pikëpamje e tyre.   Kostiq ka thënë që akademia do të marrë ...

Read More »