Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 18)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Fan Noli për Makiavelin dhe politikën

Makiaveli tha “nuk mund të mbash gjarpërinjtë në kopshtin tënd, me shpresën, se do të kafshojnë vetëm fqinjët”.  Si dhe “Nuk e nderojnë titujt njeriun, por njeriu i nderon titujt”. Duket sikur politikës në Shqipëri, qoftë në të majtë, qoftë ...

Read More »