Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 2)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Facebook, Storie edhe për desktop

 Facebook është mjaft entuziast për suksesin e “Stories” në Instagram, format i klonuar nga Snapchat, aq sa e dëshiroi dhe në platformën e vetë. Për këtë ka qëllim ta bëjë të disponueshme edhe në versionin desktop, jo vetëm në aplikacion. ...

Read More »

“Ferri” mbi tokë

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg e ka dënuar shtetin belg në mjaft raste për shkak se Belgjika ka shkelur të drejtat e të burgosurve. Karta e të Drejtave të Njeriut përcakton se të burgosurit nuk lejohet ...

Read More »

10 fakte që nuk i dini mbi picën

Kur lindi pica moderne? Kur zbarkoi në Amerikë? Është e vërtetë që astronautët së shpejti do të hanë pica në hapësirë? Çfarë nënkuptohet me efektin picë? Dhe mbi të gjitha çfarë lidhjeje ka Google me picën? 10 kuriozitete mbi ushqimin ...

Read More »