Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 33)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Mbathja, Eduard!

Nga Xhevdet Shehu Komedia mbaroi. Në partinë më të madhe të opozitës farsa mori formën e saj më të plotë pardje dhe dje dhe ti, Eduard (që e ndihmove ndoshta padashje) duke e kompletuar farsën, nuk të mbetet gjë tjetër ...

Read More »