Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3357)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kripa e krijuar nga lotët

Ekziston një kripë e krijuar në Angli dhe që ka një karakteristikë të veçantë. Kripa e cila shitet në Hoxton Street Monster Supplies të Londrës, cilësohet si unike për shkak se është prodhuar nga lotët e nxjerrë në varësi të ...

Read More »

Qytetet më stresuese të Amerikës

Këto që do të lexoni më poshtë janë qytetet më të bukura të kontinentit Amerikan, por njëkohësisht janë edhe më stresueset për të gjithë banorët e këtyre metropoleve. Realisht janë konsideruar si qytetet më të mëdha të argëtimit dhe vendet ...

Read More »

Paqartësi rreth rregullores së Kuvendit

Njohës të rrethanave politike në vend, theksojnë se rregullorja e Kuvendit është e paqartë në dy nene dhe lë hapësirë për interpretim të dyanshëm. Albert Krasniqi, analist në KIPRED ka thënë se nenet 12 dhe 13 të rregullores së Kuvendit ...

Read More »