Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3358)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

FSK ka nevojë për ndihmën e NATO-s

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku është takuar me zëvendëskomandantin suprem të Aleancës së NATO-s për Evropë, gjeneral Sir Adrian Bradshaw. Çeku tha se me gjeneralin biseduan për hapat në vazhdim për FSK pasi që ka nevojë ...

Read More »

Televizori që mund të paloset

Kompania LG ka shfaqur gjatë ditës së shtunë (dje) ekranin gjigant, të cilin ju mund ta rrotulloni dhe ta merrni me vete kudo që shkoni. LG ka treguar punën e bërë në versionin 18 inç duke thënë se ekrani 60 ...

Read More »