Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3363)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ditë zie në Maqedoni

Në Maqedoni sot është ditë zie për shkak të fatkeqësisë së helikopterit në të cilën jetën e humbën katër pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme – shefi i njësitit të helikopterëve Dragi Micev dhe pilotët Marjan Trajkoviq, Tode Oreshkov ...

Read More »

Matilde Urrutia \ Shija e mëkatit

“Shija e mëkatit për ta fshehur lidhjen tonë e shtonte padurimin e takimit dhe të prekjeve. Kjo dëshirë kaq e fshehtë na tërhiqte drejt njëri-tjetrit, aq sa ndiheshim të djegur prej saj.” Matilde Urrutia, gruaja me flokët e shkurtër me ...

Read More »

A po ndihet i tradhtuar Kurti?!

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, pas takimit me përfaqësues të LDK-AAK-NISMA, ka thënë se ka shpërputhje midis dakordimeve verbale deklarative në takimet më herët dhe gatishmërisë për t’i vënë këto në letër si tekst të shkruar dhe për t’i ...

Read More »