Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3370)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Mustafa: Të respektohet vullneti qytetar

Lideri i LDK-së, Isa Mustafa, pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, për caktimin e rendit të ditës së seancës konstituive të Kuvendit, ka deklaruar se është i kënaqur me vendimet që janë marrë. “Ne ishim sot në seancën ...

Read More »

Piktorët e luftës

Historitë e tablove të luftës/ Nga “Partizani” në studion e Andon Lakuriqit, te “Me top asamblenë kombëtare” e Petro Kokushkës, e cila ndodhet në fondin e Galerisë Kombëtare të Arteve apo “Vojo Kushi” i Sali Shijakut… Ku ndodhen tablotë që ...

Read More »

Vendim i diskutueshëm për top të disputueshëm

ADRIAN BESHAJ Në atmosferën e Kampionatit Botëror të Futbollit, kur vëmendja e shumicës së popullatës së globit është drejtuar nga zhvillimi i garave të kësaj ngjarjeje të rëndësishme sportive, mendova të saktësoj për të interesuarit kuptimin dhe përdorimin e foljeve ...

Read More »