Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3380)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Gjithçka sillet rreth besimit

FATOS BAXHAKU Besimin ne e kërkojmë, si pa e ditur, gjatë të gjithë jetës tonë. Mbase pikërisht andaj mund të jemi ndër popujt më të pakët në botë që këtë term e përdorim edhe si emër njeriu. Në jetën e ...

Read More »

Prej dëshirës dhe frikës

Dy artistë bashkëkohorë finlandezë, Noora Geagea dhe EGS, sjellin sot në Galerinë Kombëtare të Arteve ekspozitën “Five”. Një udhëtim përmes Tiranës, frymëzuar nga romani i njohur i Italo Calvino-s, “Qytetet e padukshme” “Qytetet janë si ëndrrat, krijuar prej dëshirave dhe ...

Read More »