Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3388)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Premtimi i bashkëshortes së Romeros

Bashkëshortja e Sergio Romero, Eliana Guercio i ka bërë një premtim të veçantë Rihannas, pas komplimentave që këngëtarja kishte shkruar në “Twitter”për portierin e Argjentinës. “Nëse fitojmë Botërorin  do t’ia  dhuroj për një javë Rihannas bashkëshortin tim”, ka thënë Guercio. ...

Read More »

Muzeu, gati në fund të gushtit

Ministria e Kulturës, në vitin 2011, akordoi 102 milionë lekë për përmirësimin rrënjësor të muzeut, dhe koha e parashikuar për përfundimin e punimeve ishte 240 ditë, pra tetë muaj. Pas gati katër vitesh rikonstruksioni, duke dyfishuar kohën e përfundimit të ...

Read More »

Një shembull suksesi kundër evazionit

ILIR KUMBARO  Më 3 prill 2014, ministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj, bëri një vizitë pune në Sllovaki, për të shkëmbyer dhe për të marrë eksperiencë në fushat e mbështetjes së investimeve, marrëdhëniet me investitorët e huaj, mbështetjen shtetërore për bizneset ...

Read More »

Për një rini tjetër!

Të rinjtë janë një grup shoqëror heterogjen mjaft i ndryshëm me identitete të ndryshme, kategori social-ekonomike, si dhe formim edukativ po aq të ndryshëm. Krahas shqetësimeve dhe problemeve sociale që evidentohen në vendet e zhvilluara për shoqëritë në tranzicion, standardi ...

Read More »