Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3390)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Prezantohet platforma e edukimit fiziko-sportiv

 Zv/ministri i Arsimit dhe Sportit, Rauf Dimraj, prezantoi sot Platformën e edukimit fiziko-sportiv në sistemin arsimor. Gjatë konferencës zv/ministri Dimraj tha se qëllimi i platformës është të përmirësojë shëndetin, sidomos të rinisë shkollore, nëpërmjet masivizimit të aktivitetit fizik. “Platforma e Edukimit ...

Read More »

Dervishi: Marrëdhëniet me Greqinë, shumedimensionale

 Ambasadori shqiptar në Athinë Dashnor Dervishi informoi sot komisionin parlamentar të Politikës së Jashtme mbi marrëdhëniet aktuale me Greqinë dhe atë të perspektivës. Në fillim të fjalës së tij ambasadori i konsideroi “shumedimensionale”. marrëdheniet mes Shqipërisë dhe Greqisë. “Greqia është ...

Read More »