Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3400)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Xhihadistët rikthehen si Anti-Skënderbe

Dy gjeste simbolike përdhosëse të simbolit kombëtar të shqiptarëve, shtatores së Gjergj Kastriotit Skënderbeut, nuk janë të rastësishëm dhe pa domethënie. E kemi fjalën për lënien pa autorësi në periferi të Tiranës para disa muajsh të një skulpture-monstër, në të ...

Read More »

NSA amerikane ka përgjuar edhe Shqipërinë

Gazeta amerikane “Washington Post” ka publikuar së fundmi disa dokumente të klasifikuara, të cilat dyshohet se janë marrë nga nënkontraktori i NSA-së amerikane, Eduard Snouden, ku listohen 193 shtetet, në të cilat ku NSA-ja mund të kryejë përgjime telefonatash dhe të postës ...

Read More »