Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3410)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Jerome David Salinger / Gratë

“Çdo tregim i shkurtër është një grua”. Jerome David Salinger, një prej shkrimtarëve më të njohur amerikanë të shekullit XX, besonte se pas çdo historie të shkruar shpejt, teksa mbrëmja binte në New Hampshire, ai kishte hedhur në letër kujtimin ...

Read More »

Këpucë të kuqe gjithandej

Këpucët e kuqe kthehen për te qene protagoniste ne koleksionet pranvere/vere 2014 me pamjen e tyre gjallëruese dhe joshëse, modele qe nuk kane reshtur kurrë te jene ne top për te pasionuarat e modës. Këpucët e kuqe kane një tradite ...

Read More »

Librat e rinj

Përparim Kabo Epistolate – Antropologjia e Frymës Botimet: “Onufri” Libri “Epistolate – Antropologjia e Frymës” zuri fill 12 vite të shkuara, kur ai nisi letrën e parë në eter, drejtuar Ismail Qemalit. Pakkush mund ta merrte me mend se kishte ...

Read More »

Si të përballojnë vapën femrat shtatzënë

Temperaturat e larta krijojnë shqetësim për shumë njerëz, veçanërisht për kategoritë më delikate, si fëmijët, të moshuarit dhe gratë shtatzëna. Një regjim ushqimor i shëndetshëm është gjithmonë një bazë e mirë për tu përballur me ndryshimet klimatike, duke i ofruar ...

Read More »

Tatimet, kontroll transferimit të fitimeve jashtë

Ministri Cani firmos procedurat për kontrollin e transaksioneve Fillon kontrolli i transferimit të fitimeve jashtë nga kompanitë e huaja në Shqipëri. Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, ka firmosur udhëzimin “Për transferimin e çmimit”. Deri tani, procedura e transferimit të çmimit ...

Read More »