Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 3414)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Truke që do të përmirësojnë jetën tuaj

Vraponi sikur të ishit fëmijë Praktikimi i vrapit jo vetëm që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë fizikisht, por edhe psikologjikisht. Nëse dëshironi ta bëni atë pjesë të përditshmërisë tuaj, fillojeni nga zero. Çfarë do të thotë kjo? Vraponi ...

Read More »

Të mirat e aromaterapisë

Aroma te çmuara qe na ndihmojnë te bëjnë te kemi humor te mire/ Principet e kësaj metode bazohen tek përdorimi i vajrave esenciale te përqendruar, te përftuar nga lloje te ndryshme lulesh dhe te cilat përdoren për te përmirësuar mirëqenien ...

Read More »