Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 4)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Zjarrvënia deri në 20 vite burg

Ndonëse situata nga zjarret në pyje është alarmante dhe autoritetet kanë dalë në konkluzionin se shumica e tyre janë të qëllimshme, numri i personave të vënë në pranga si përgjegjës, lë për të dëshiruar. Referuar statistikave zyrtare të Policisë së ...

Read More »