Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 40)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Më 27 korrik vendoset fati i Shpëtim Gjikës

Më 27 korrik gjykata e Vlorës do të marrë vendimin përfundimtar ndaj ish-kreut të bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika, ndaj të cilit rëndojnë 4 akuza: falsifikim i dokumenteve zyrtare, shpërdorim detyre, ndërtim i paligjshëm dhe veprime që pengojnë zbulimin e ...

Read More »