Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 5)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Ky do të jetë Zogu i Zi

Rrethrrotullimi i Zogut të Zi, të ndërtuar më 2006, do të transformohet në një portë hyrëse të denjë për kryeqytetin. Bashkia e Tiranës ka nisur punën për rikonceptimin e kësaj hapësire, duke përmirësuar jo vetëm funksionalitetin e tij në drejtim ...

Read More »

Dyfishohet konsumi i kafesë në Shqipëri

Rritja e nivelit të importit të kafesë mund të shpjegohet me faktin se shqiptaret po konsumojnë më shumë këtë produkt. Ndërkohë kafeja është një ndër produktet kryesore që importohet dhe tatohet me akcizë. Sipas të dhënave zyrtare të  Drejtorisë së ...

Read More »