Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 50)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Skenari i “errët” i energjisë

Kriza e prodhimit vendas të energjisë nga mungesa e reshjeve pritet të krijojë efekte negative zinxhir në ekonomi, që do të përfshijnë pakësimin e investimeve kapitale nga OSHEE dhe buxheti, zhbalancimin e tregtisë me jashtë dhe presione të reja për ...

Read More »