Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com

Author Archives: Korresp.24-ore.com

BERZH dhe BE mbështetje projekteve strategjike në Shqipëri, Maqedoni e Kosovë

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bashkimi Evropian (BE) do të përmirësojnë më shumë lidhjet e transportit në Ballkanin Perëndimor që janë thelbësore për zhvillimin e konkurencës si dhe të ekonomisë së gjelbërt dhe të integruar të rajonit, sipas ”The Financial” (finchannel.com). BE-ja do të investojë 123 milionë euro për përmirësime të konsiderueshme të hekurudhave në Shqipëri, Maqedoni ...

Read More »

Koment: Lojё e lehtё pёr Vladimir Putinin

Njё evenet ritual nё Moskё, transmetohet ҁdo vit drejtpёrdrejtё nё mbarё vendin: Konferenca e shtypit e presidentit rus. Kjo flet shumё si pёr vet presidentin rus, ashtu edhe pёr gazetarёt mendon Miodrag Soric. Pjesёrisht konferenca e shtypit u zhvillua si ...

Read More »