Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 10)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Shqipëria nuk qe kurrë Bergamo

Nga Skënder Minxhozi/ Megjithëse dy muaj të shkuar, ashtu si pjesa tjetër e botës, e shokuar nga imazhet tragjike që vinin nga Veriu i Italisë, edhe Shqipëria veproi nën sindromën e frikës dhe vetëmbrojtjes ekstreme, tetë javë më pas situata ...

Read More »