Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1050)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Në Greqi mbërrijnë më pak emigrantë

Emigrantët vazhdojnë të mbërrijnë në Greqi dhe BE nëpërmjet Turqisë. Ndërkohë që kushtet e këqija të motit dhe deti i trazuar kanë zmbrapsur një pjesë të emigrantëve, disa vazhdojnë të ndërmarrin udhëtimin e rrezikshëm me varka të vogla. Emigrantë të rinj ...

Read More »

Shqiptari 14 vjeçar, biznesmen në Amerikë

Në Amerike bëhen mrekulli. Një djalë 14-vjeçar, Dean Ismajli, me banim në Lantana, Florida, ka hapur kompaninë e vet “Sneakerheadexpress”, e cila merret me shitblerjen e atleteve dhe punët po i shkojnë mirë. “Brenda pak kohe fitova 30 mijë dollarë”, ...

Read More »

KE për CEZ, dekriminalizimin dhe negociatat

Komisioni Europian insiston se çështja CEZ nuk ka qenë ndonjëherë parakusht për kandidaturën e Shqipërisë në BE. “Komisioni Europian ka thënë qartazi se progresi mbi një numër çështjesh të sundimit të ligjit ishte parakushti për Shqipërinë që t’i jepej statusi ...

Read More »