Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1070)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

SHBA, Ted Cruz fiton ndaj Trump në Ajoua

Senatori i Teksasit, Ted Cruz ka fituar garën mes kandidatëve republikanë në Ajoua, që ishte dhe vota e parë për zgjedhjet presidenciale të SHBA të këtij viti. “Kjo e sotmja është një fitore për konservatorët kurajozë”, deklaroi Cruz teksa duartrokitej. ...

Read More »

Fondet e pensioneve dhe të investimeve priten në rritje

Intervistë me znj.Enkeleda Shehi, Drejtoreshb e Përgjithshme Ekzekutive e AMF-së.  Tregjet e sigurimeve, fondeve të investimeve dhe të pensioneve vullnetare pritet që të paraqesin tendencë rritjeje edhe ne vitin 2016, sipas Autoritetit të Mbikëqërjes Financiare. Drejtoresha e përgjithshme ekzekutive e këtij ...

Read More »