Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1076)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Shqiptarët, njerëz më të mirë se sllavët

Nga Faruk Shehic Shqiptarët janë njerëz më të mirë se sllavët e jugut, gjë që edhe nuk është vështirë të jenë. Duhet të udhëtosh në Kosovë, dhe në Shqipëri, duhet ta njohësh kulturën e jashtëzakonshme, gjuhën, zakonet. Ndoshta Shqipëria është ...

Read More »