Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1079)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Eurovision: Finalja është e gatshme

Tani janë përcaktuar të gjithë pjesëmarësit në finalen e Eurovision Song Contest për të shtunën. 26 shtete do të konkurojnë kundër njëri-tjetrit. Edhe gjysmëfinalja e dytë e së enjtes ofroi një spektakël të mirë të Festivalit Evropian të Këngës, Eurovision ...

Read More »

Kosova anëtarësohet në FIFA

Kosova nga e premtja është anëtare e Federatës Ndërkombëtare të Futbollit. Kongresi i 66-të i FIFA-s, që i zhvilloi punimet të enjten dhe të premten në Meksiko Siti, e bëri Kosovën anëtaren e 210-të të kësaj organizate. Pranimi në FIFA ...

Read More »

Islami demokratik i Sadiq Khan

Nga BERNARD HENRI-LEVY Parashikimi i Michel Houellebecq në romanin e tij të fundit, Nënshtrimi, se Franca do të zgjedhë një president nga një parti Islamike në vitin 2022 është përmbysur. Çka po dështojmë tani me zgjedhjen e Khan nuk është ...

Read More »