Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1080)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

BE: 30 euro në muaj për refugjatët në Turqi

BE-ja vë në dispozicion të refugjatëve në Turqi 350 milionë euro. Kjo është pjesë e marrëveshjes për refugjatët me Ankaranë. Ndihma financiare do t’u jepet direkt refugjatëve në formën e kartave bankare. Ndihma financiare ana e Bashkimit Europian do t’u ...

Read More »

Bankat gjermane në buzë të greminës?

Konkurrencë në rritje nga bankat on-line. Bankat tjera buzë falimentimit?! Për të mbijetuar bankat tradicionale duhet të digjitalizohen. Bankat gjermane nuk po nxjerrin më shumë fitime për shkak të përqindjeve të ulëta të interesit, rregullave dhe shtimit të konkurrencës nga bankat ...

Read More »

SHBA, 27 milion dollarë për Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, nënshkruan të martën në Prishtinë një Marrëveshje mbi “Grantin e Objektivave Zhvillimore”, përmes së cilës Shetet e Bashkuara do të investojnë 27 milionë dollarë në Kosovë. Marrëveshja synon ...

Read More »