Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1081)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Donatorët duan të bindin grekët

Katastrofa e re financiare për Greqinë është në prag të derës. Në takimin e nivelit të lartë në Berlin u shkruan dokumenta. Athina përgjigjet me një listë të re. Për sa kohë do të zgjasë gjendja jep e merr? Deri ...

Read More »

Dilemat ekonomike të Evropës

Ish-ministri amerikan i Financave, Larry Summers, nuk beson se politika e kursimit mund t’i rregullojë problemet e eurozonës. Ai propozon nxitjen masive të shpenzimeve për infrastrukturën. Në vend të politikës së kursimeve, ish-ministri i Financave i presidentit Bill Klinton dhe ...

Read More »