Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1088)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Tregtimi i perimeve, Maqedonia heq bllokadën

Pala maqedonase ka hequr bllokimin e perimeve shqiptare në Qafë Thanë, pasi kanë rezultuar të parrezikshme për shëndetin. Ministria e Bujqësisë, përmes një komunikate për shtyp ka bërë të ditur se, analizat e kryera kanë konfirmuar cilësinë e padiskutueshme të ...

Read More »

Marrëdhëniet BE-Turqi pas zgjedhjeve

Në Bruksel dhe në shtetet anëtare të BE-së ka rezistencë të madhe ndaj anëtarësimit të plotë të Turqisë në BE. Komisioni Evropian qëndron rreptësisht neutral në lidhje me rezultatet e zgjedhjeve si në shtetet anëtare të BE-së dhe vendeve të ...

Read More »

Ligji i ri për falimentin shkakton konfuzion

Një projektligj i ri për falimentin që bën të detyrueshëm ristrukturimin e kredive për individët ka krijuar shqetësime në sistemin bankar. Përcaktimet e reja që pritet t’i japin të drejtë gjykatës të mos aplikojnë sekuestro për shtëpinë e parë rrezikojnë ...

Read More »