Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1090)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

PD: Rama mori në mbrojtje një vrasës

Pas akuzave dhe kundërakuzave, Partia Demokratike ka reaguar sërish gjatë së dielës për Martin Cubin, duke thënë se ai e ka pranua që është autor i një vrasje, ndërsa Rama e mbron atë me fanatizëm. Në deklaratën e lëshuar thuhet ...

Read More »

Etika e financave

 Nga Christine Lagarde, FMN Tashmë prej kohësh ne kemi vijuar të trajtojmë temën e etikës në sektorin e financës. Qëllimi? Për të rigjallëruar ‘objektivët’ e sektorit financiar, qëllimin e tij dhe një përgjegjësi më të gjerë ndaj shoqërisë. Pas së ...

Read More »