Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1098)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Nuk ka asnjë plan për Brezovicën

Pavarësisht se kanë kaluar katër muaj prej se kur konsorciumi francez ka dështuar që të sigurojë mjetet për projektin e Brezovicës, Qeveria ende nuk e ka marrë vendim rreth Brezovicës edhe pse nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë është thënë ...

Read More »

Roli i Ramës dhe roli i palaços

Nga Armand SHKULLAKU Edi Rama nuk mund të shpjegohet, gjykohet, vlerësohet, kritikohet apo mbështetet, sepse ai nuk është Edi Rama. Është dikush që përpiqet të bëjë sikur po bën rolin e kryeministrit. Muç Nano, i cili e ka depozituar tashmë ...

Read More »