Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 1099)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Kujdes! Deklaroni të ardhurat deri në 30 prill

Brenda datës 30 prill, të gjithë qytetarët të cilët kanë të ardhura mbi 2 milionë lekë, duhet të plotësojnë deklaratën individuale vjetore. Plotësimi i deklaratës bëhet vetëm në formë elektronike për individët rezidentë në Republikën e Shqipërisë që realizojnë të ...

Read More »

Emigrantët, Shqipëria dhe rreziqet e mundshme

Organizata të të drejtave të njeriut dhe ekspertë ligjorë po shprehin shqetësimin për mundësinë e kalimit të refugjatëve sirianë dhe irakianë, shumica gra dhe fëmijë, nga Greqia në Shqipëri, tani që rruga kryesore e Ballkanit për në Evropë, është bllokuar ...

Read More »