Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 11)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Deutche Welle: Diplomacia në Shqipëri në ngërç

Kriza institucionale Kryeministri-Presidencë e ka ҫuar në ngërҫ diplomacinë e Tiranës në aktivitete jashtë vendit. Ministri i Jashtëm në detyrë, Bushati, anuloi vizitën në Berlin dhe takimin me ministrin e Jashtëm, Heiko Maas, të planifikuar për të mërkurën. Burime zyrtare ...

Read More »